Casa de pueblo Begur

Reforma Integral, projecte d’Interiorisme i estilisme per a una casa de poble situada a Begur, en plena Costa Brava.

En aquest projecte el client ens va cridar per a la realització d’un projecte de reforma integral i interiorisme per a la seva segona residència situada en el meravellós poble de Begur, en plena Costa Brava i en un lloc privilegiat amb unes vistes increïbles!

Ens encarreguem de fer una reforma integral completa que incloïa tant l’Interior com l’exterior per a aprofitar cada m² al màxim, ampliant els espais i guanyant en lluminositat!

Aprofitem un antic garatge interior per a convertir-ho en un saló extra amb despatx i sofà llit per a convidats, i un safareig per a tenir tot organitzat.

Redissenyem la façana per a crear més finestres i guanyar en llum natural en tota la casa.

En la planta superior restem uns m² a una part del saló-menjador i creem un bany complet amb dutxa per a així poder disposar de dos banys a la casa i vam mantenir la xemeneia que podran utilitzar durant l’hivern.

Utilitzem tonalitats clares a l’interior i pintem d’un color gris pedra la fusteria exterior per a donar-li una imatge diferent i que fora molt en sintonia amb la resta de casetes blanques de la zona.

L’estil de mobles i complements són d’estil molt mediterrani i natural, juguem amb els blaus, blancs i torrats per a donar-li un aire fresc i ens recordés que la casa està situada prop de la mar i de les millors Cales de la Costa Brava!

En l’exterior l’eix central està en la piscina, que és d’un preciós verda aigua, efecte reeixit gràcies al revestiment triat per a l’interior.

Creem un menjador d’estiu en el porxo, folrant el sostre amb vímet i ferro per a ocultar totes les instal·lacions i donessin un toc original, càlid i mediterrani.

Ara aquesta casa de poble s’ha convertit en una preciosa casa que el client pot gaudir tot l’any!