Perelló

Aquest apartament vacacional situat en uns dels barris de més de moda a Barcelona Poble Nou i a 10 minuts caminant de la platja va caure a les nostres mans, l’objectiu principal era aprofitar al màxim els 60m2 dels quals disposa, guanyar llum i crear un estil CHIC que enamorarà als futurs inquilins.

Ens vam posar en marxa i comencem a desenvolupar el projecte, ens trobem amb algunes dificultats com l’estreta distribució de la zona TV, o els m² de la zona de menjador que no era molt àmplia però que vam resoldre amb una taula rodona extensible que no obstaculitza el pas i on poden menjar més de 4 persones. Les cadires d’entapissades i amb potes negres dóna un toc d’estil diferent i més modern.

Un altre dels punts a resoldre era aprofitar al màxim la llum que entrava pels grans finestrals, així que decidim crear una finestra negra amb cuarterones en la paret separadora del saló a la cuina, posar una barra amb tamborets dins de la cuina i d’aquesta manera comunicar saló amb cuina i aprofitar les vistes i la llum des de tots dos costats.

Cortines blanques de lli lleugeres, naturals i amb caiguda que deixen passar la llum però donen intimitat.

En el dormitori principal, dissenyem un capçal realitzat a mesura amb tatxes i tela de lli natural rustico que contra resta amb les modernes aplicacions i amb el gran llum de sostre de rattan. Ens xiulada l’efecte!

En el dormitori secundari no podíem posar capçal perquè estàvem limitades per unes mesures marcades i ho vam resoldre amb un arrimadero de lli natural a manera de Capçal que ens va enamorar, i decidim posar-ho en tot el quart.

Els tèxtils sempre naturals i amb tocs de color juntament amb la resta de Deco donen el toc final.