Poble Nou 2

Projecte apartament Vacacional , l’objectiu «aprofitar al màxim els metres dels quals disposa.

Les primeres dificultats van sorgir per la difícil distribució de l’apartament, en forma de L, que complicava encara més la presència de cada estada. Es va decidir dividir el pis en dues zones: una pública, a l’entrada, i una altra privada, al fons En la primera es va optar per reunir en un mateix espai cuina, menjador i saló; això sí, respectant els límits de cadascun. Els revestiments van jugar aquí un paper primordial, i és que diferents materials en sostres i sòls separen els ambients. Així, la cuina i l’office compten amb un original sostre de fusta i sòl hidràulic, mentre que en el saló es va disposar un sostre de formigó i el paviment de fusta. L’únic dormitori i el bany amb dutxa es van situar en la zona privada. Aquests dos espais queden aïllats o comunicats amb la zona social gràcies a una porta corredissa que romandrà oberta o tancada, segons necessitats. Una vegada distribuïdes les estades, li va arribar el torn a l’elecció del mobiliari, que va ser clara des d’un principi. Optem per un equipament senzill i funcional, només l’absolutament necessari, i es van buscar amb encert peces que aportessin lleugeresa per a aconseguir un habitatge esplaiat. Potser l’única concessió al disseny la veiem en el menjador, amb una taula rodona i cadires tipus Eames, que li donen un aire nòrdic.

Nice Home Barcelona

Experts en Disseny d'Interiors i Decoració