Vic

En aquest habitatge modernista de 100m2 situada en un edifici catalogat, realitzem una reforma parcial, conservant al màxim el caràcter d’antany. Ens centrem en realçar els punts forts i disminuir els febles per a aconseguir un màxim resultat a l’hora del seu futur lloguer.

Es van realitzar una sèrie de canvis en la distribució que van ajudar a obtenir espais més oberts, interconnectats i més lluminosos. Com, per exemple, obrir la cuina al menjador o crear un bany complet més ampli restant espai a un rebedor inutilitzable.

El client ens va demanar reutilitzar una sèrie de mobles antics que els vam donar una altra vida pintant-los, igual que el sòl es va voler conservar el mateix d’època.

El resultat, un pis lluminós, fresc i elegant, amb un aire vintage d’època!

Nice Home Barcelona

Experts en Disseny d'Interiors i Decoració